Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРИЕМНА НА ДЖАМБАЗКИ ВЪВ ВРАЦА

Евродепутатът Ангел Джамбазки откри своя приемна в гр. Враца. Тя се намира на бул. "Хр . Ботев" в офиса на ВМРО в Ловния дом/бивш оръжеен магазин/. Приемната ще работи от понеделник до петък, за времето от 9.00 до 13.00ч., като всеки желаещ може да отправи въпроси, да подава жалби и сигнали, да дава предложения до българският представител в Европарламента. Периодично Джамбазки ще провежда лични срещи с гражданите.
Едно от първите събития в тази посока беше инициативата "Европа директно", организирано от Търговско-промишлена палата Враца и Ученическият общински съвет. Евродепутатът Ангел Джамбазки и народният представител Красимир Богданов запознаха присъстващите млади хора с работата на Европейският парламент и Народното събрание на Република България. Младежите поставиха много въпроси, свързани с образованието, науката, културния обмен, възможностите за обучение и кандидатстването за стипендии в европейски университети. Двамата гости демонстрираха значението на междуинституционалното взаимодействие и приведоха за пример едновременното поставяне от тях на въпроса за наводнението в Мизия в Европейският и в Българският парламент.
Джамбазки изяви готовност да организира за учениците посещение в Брюксел, където да се запознаят от близо с работата на европейските институции. 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM