Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

СТИЛЪТ НА ВКУСА

Калоян Лазов

Има нещо, без което наистина никой не може. Питате се кое е то? Разбира се, че става въпрос за храната. Има ли някой, който не обича да хапва вкусно приготвено ястие, свежи плодове и зеленчуци или изкушаващ сладкиш?... Точно това ни предлага и шведската стилистка Линда Лундгрен (Linda Lundgren), която се занимава със стила при поднасянето на храната.

Първоначално Линда работи като майстор-готвач и е добре запозната с тънкостите в кухнята. Публикувайки своята книга "A Taste of Osterlen" тя разбира, че и в поднасянето на храната може да съществува безупречен стил.

Именно начинът на подреждане на разлчни хранителни продукти се превръща в нейна професия. Тя започва да работи за различни вестници, списания и рекламни кампании на известни марки като McDonalds, Yoggi, Electrolux, Ikea и др. Създала е и рекламни постери за скандинавския супермаркет Hemkop, които представляват голяма водна капка, пълна с различни продукти, групирани според техния цвят.

Снимки: www.agentbauer.com/stylists/lindalundgren


 
 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM