Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРОМЕНИ В ТРЕНЬОРСКОТО РЪКОВОДСТВО
НА "БОТЕВ"-ВРАЦА

Старши-треньорът Викторио Павлов и изпълнителният директор Валери Цветанов се разделят с "Ботев" - Враца - това реши Управителният съвет на ПОФК. Двамата разтрогват трудовите си договори с втородивизионния клуб по взаимно съгласие. От ръководството допълниха, че решението за промяната е продиктувана от слабите резултати (три поредни загуби в първенството на "Б" футболна група), незавидното класиране, в което се намира отборът, и лошия климат в съблекалнята.
"Решението за тези промени беше тежко, но след 2-часово заседание на управителния съвет беше предложено на г-н Цветанов и г-н Павлов да разтрогнат договорите си по взаимно съгласие", заяви кметът на Враца инж. Николай Иванов, който е и председател на УС на ПОФК "Ботев".
Начело на врачанския тим ще има нов треньорски щаб: старши-треньор ще е Емил Маринов, а помощник - Тодор Гарев. Другите двама наставници Венцислав Иванов, който подготвя вратарите, и кондиционният специалист Ивайло Младенов, запазват позициите си. 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM