Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НОВО СПОРТНО ИГРИЩЕ ВЪВ ВРАЦА

Ново спортно игрище бе открито във Враца. Игрището се намира в обществен парк "Хижата", на мястото на бившето гумено игрище. Новата придобивка е с игрища - за футбол на малки вратички и за волейбол и баскетбол. Цялостното обновяване е на стойност 306 986 лв. и е част от проекта "Враца - привлекателно място за живеене".

Освен теренът, изцяло подменени са трибуните, поставена е ограда, осветление и видеонаблюдение. Първите, които ще ползват новата придобивка, са над 600-те участници в Ученическите спортни игри за купата "Ротари 2014" - Враца. "За поредна година имаме удоволствието да подкрепим тази прекрасна спортна инициатива. Радвам се, че точно с нея даваме началото на ползването на това ново спортно съоръжение за нашия град. Искам да благодаря на строителите, на моя екип, на хората, които помогнаха да бъде възстановено това традиционно за Враца игрище и с него да имаме още едно място за спорт. Пожелавам успех на всички участници, спортсменство и справедлива игра, и дълги години да ползваме тази придобивка" - каза при откриването кметът инж. Николай Иванов.

Пет дни ще продължат състезанията. Учениците от 16 училища от Враца и едно от Мездра ще мерят сили в спортовете волейбол, футбол и баскетбол.
 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM