Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

РЕФЕРЪТ НАКАЗА "БОТЕВ" СРЕЩУ "ПИРИН"

"Ботев" /Враца/ загуби с 0:1 домакинството си от 11-ия кръг на "Б" футболна група от устремилия се към "А" група "Пирин" /Благоевград/. В главно действащо лице на мача в Мездра обаче се превърна съдията Румен Христов. Арбитърът от Плевен вдигна 12 жълти и един червен картон, като отсъди и две дузпи в полза на гостите. Както отбеляза след мача наставникът на врачани Викторио Павлов, "ако противникът не беше вкарал гол, реферът можеше да даде и трета дузпа".
Преди почивката "Пирин" доминираше и създаде куп опасности пред вратата на "Ботев", но не успя да преодолее невероятният в тази мач вратар на домакините Христо Митов.
В 19-та мин. реферът отсъди пресилена дузпа, след като Тошев се свлече в пеналта. Потърпевшият се нагърби с изпълнението, но Митов отби шута му от бялата точка. В 35-та мин. Христов даде поредния аванс на гостите -нов фаул пред наказателното поле и Тасев ювелирно врътна топката в горния ляв ъгъл за 0:1.
Второто полувреме започна с две смени за врачани - в игра се появиха Цветомир Валериев и Румен Рангелов и пред вратата на "Пирин" стана горещо. И когато "Ботев" предвкусваше гол, Румен Христов даде нова дузпа за "Пирин". Реферът беше заобиколен от играчи на домакините и докато отстъпваше назад, падна. При вдигането си реши, че е бил ударен и изгони с директен червен картон централният бранител на врачани Камен Каменов. Тасев се нагърби с дузпата, но би над вратата.
Последва отчаян щурм на вратата на гостите, но стражът им Костов отрази няколко страховити удара на Рангелов и Калоянов.


 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM