Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБЩИНА ВРАЦА НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ
В "УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2013 - 2014"

Тридесет отбора от община Враца получиха награди за успехите си в "Ученически игри 2013 - 2014". Наградените са победители в общинския етап на игрите. Те се състезаваха в три възрастови групи от двата пола, в осем вида спорт - волейбол, баскетбол, бадминтон, лека атлетика, тенис на маса, футбол, шахмат и хандбал. Отличените получиха спортна екипировка на известната фирма "Асикс", осигурени от Община Враца.
Церемонията бе открита от зам.-кмета Красимир Богданов, който пожела на спортистите нови, по-високи постижения. Домакин на проявата бе спортната зала на ПМГ "Акад. Иван Ценов".
За поредна година в комплексното класиране на първо място са отборите на ПМГ, които събраха 164 точки. Математиците доминираха изцяло във футбола и баскетбола. Два отбора от гимназията се класираха и за финалите на "Ученически игри 2013 - 2014" - в леката атлетика и във волейбола. В индивидуалните състезания Симона Герова завоюва златен медал в дисциплината "скок дължина". Второто място в комплексното класиране спечелиха учениците от СОУ "Хр. Ботев" със 74 точки, следвани от ЕГ "Йоан Екзарх" - с 64 точки. Успех за Община Враца донесе и отборът по бадминтон - момчета от с. Тишевица, който се класира за финалите.
С футболни срещи от 13 октомври стартира новият сезон на Ученическите игри.


 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM