Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

СУРОВИ НАКАЗАНИЯ

Дисциплинарната комисия към БФС наложи сурови наказания за масовото сбиване между футболисти по време на дербито между "Ботев" /Враца/ и "Локомотив" /Мездра/.
Мачът от 9-ия кръг на "Б" група се игра на 3 октомври в железничарския град и беше спечелен от символичните домакини от Враца с 1:0.
В даденото от рефера Александър Костадинова продължение обаче спор край тъчлинията между халфа на "Ботев" Павел Петков и вратарят на Локомотив" Ивайло Сайков завърши с размяната на удари, в които се включиха всички футболисти.
Дисциплинарната комисия на БФС спря правата на Павел Петков от "Ботев" за 4 срещи. Халфът трябва да плати и 250 лева глоба. Също за 4 мача аут е Валдемар Стоянов от "Локомотив" /Мездра/, който е наказан по доклад на длъжностните лица заради удар на противников играч, като финансовата санкция за него е 250 лева. Вратарят на "железничарите" Ивайло Сайков е със спрени права за 3 мача за инцидента, който предизвика с Петков. Глобата за него е 200 лева.
Георги Стоичков от врачани пропуска един мач на своите и трябва да плати 75 лева. Подобно е наказанието на юношата Любослав Петров, който напусна игра с червен картон още в 34-та мин.
 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM