Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТ И УЧЕНИЦИ ГОВОРИХА ПОВЕЧЕ ОТ ЧАС

Близо 90 минути продължи срещата между кмета на Враца инж. Николай Иванов и ученици от ПМГ "Акад. Иван Ценов" и ЕГ "Йоан Екзарх". Поводът за срещата бе Денят на отворените врати, който се проведе в общинската администрация. В дискусията се включиха 30 ученици.

В началото инж. Николай Иванов запозна накратко гостите с отговорностите на кмета. Разговорът премина в неформален диалог, в който бяха обсъдени всички актуални теми за региона - ремонтът на улиците, бездомните кучета, чистотата в града, културният живот, туризма, безработицата. Не бяха пропуснати също политиката, отминалите избори, демографската криза. Обсъдено бе предстоящото изграждане на скейт парк, бъдещето на младите хора от Врачанско, важните проекти за общината. Сред идеите, които дадоха гостите, бяха референдум за мястото, където да бъде изграден скейт парка, подобряване на алеите за "Боров камък" и организирането на срещи между учениците от града и кмета. "Тази среща бе изключително интересна, приятна и полезна за мен" - обобщи инж. Николай Иванов.

Учениците разгледаха Центъра за административно обслужване в общинската администрация.

Даниела Хитова
 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM