Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

БЛИЗО 9 МИЛИОНА ЛЕВА ВЛАГАТ
В СТРОИТЕЛСТВО ВЪВ ВРАЦА

Над 8 746 000 лева са вложени в тазгодишната строителна програма на Община Враца. Това стана ясно от междинен отчет, който кметът инж. Николай Иванов направи днес пред медиите. До момента в частта "основни ремонти" са завършени 46 обекта за близо 5 милиона лева. В тях влизат и вложените до този момент средства в започналия основен ремонт на улици в града. Обектите, които са процес на изпълнение, са 29 и са за над 3 милиона лева. В частта "основни ремонти" предстои стартирането на обекти за още 80 000 лева.
При текущите ремонти на този етап са завършени 11 обекта за над 420 000 лева. В процес на изпълнение са пет обекта за над 108 000 лева, а предстои да бъдат започнати 13 - за над 138 000 лева. Завърши и текущият ремонт на общинската пътна мрежа. Ремонтирани са пътищата за селата Лютаджик, Оходен и Лиляче, пътят Бели извор - Власатица, Чирен - Девене - Три кладенци, Мраморен - Голямо Пещене, Баница - Мало Пещене, разклонът "Учителски колони" - хижа "Пършевица", разклоните за селата Косталево и Веслец. Положен е асфалт на 9 000 кв м площ. Използван е т.нар. "инжекционен метод", а изпълнител на ремонтите е "Пътремонт" ООД. В ремонтите на общинската пътна мрежа са вложени 300 105 лева.
 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM