Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ БЛАГОДАРИ НА КРАСИМИР БОГДАНОВ

Кметът на Враца инж. Николай Иванов подари на заместника си Красимир Богданов икона на св. Богородица с младенеца. Поводът е избирането на Богданов за депутат в 43-тото Народно събрание от листата на Патриотичния фронт. "Моите пожелания към г-н Богданов са за успех в новото поприще, здраве и сили! Да отстоява интересите на гражданите от област Враца и от нашата община! Надявам се, че в негово лице, както и в лицето на останалите новоизбрани народни представители от нашия регион, Враца ще има сериозна подкрепа за решаването на важните проблеми и реализирането на проектите. Благодаря му за добре свършената работа като част от моя екип!" - каза инж. Николай Иванов. "Искам да изкажа искрената си благодарност за работата в последните три години с инж. Николай Иванов, с управленския екип на Община Враца. Благодаря и на колегите ми от дирекция "Образование, култура, спорт и туризъм", с които направихме един отличен екип и на всички колеги от общинската администрация" - отговори Красимир Богданов. Той подчерта, че Община Враца няма да стане една затворена страница в живота му, а смята да продължи да подкрепя всички инициативи, в които е участвал.
Кметът анонсира, че скоро планира среща с новите народни представители от региона. На нея ще бъдат представени важните проекти и проблеми, за които ще се разчита на подкрепа от депутатите.
 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM