Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРИЛЕПЕН ХЕПЪНИНГ

Регионалната инспекция по околната среда и водите - Враца и ДПП "Врачански балкан" за поредна година ще отбележат Европейската нощ на прилепите с "Прилепен хепънинг" в петък, 10 октомври 2014 г.
Празникът, посветен на единствените летящи бозайници, ще се започне от 14.00 ч. пред читалище "Развитие". Експерти от двете природозащитни институции ще разкажат на присъстващите с какво прилепите са уникални и защо е необходимо да ги опазваме и защитаваме.
Първите двадесет, изявили желание, ще могат да нарисуват с тебешири своите прилепни картини. С много награди ще си тръгнат участващите във викторината. За желаещите да покажат своята сръчност и да изработят сами своите подаръци, ще има отворени четири ателиета - "Нарисувай и оцвети прилепи", "Прилепна коронка и амулет", "Прилепна маска и прилеп фигурка" и "Прилепни татуировки с къна". Ще има и щанд, на който могат да се намерят материали, даващи информация за прилепите, книга - определител, прилепна анкета, информационни материали със сайт за летящите бозайници, за резерват "Врачански карст" и бюлетина на ПП "Врачански Балкан".
Всеки от присъстващите ще има възможност да се снима с макет на прилепни крила.
Участие в хепънинга ще вземат ученици от ПМГ "Акад. Иван Ценов", СОУ "Христо Ботев" и ОУ "Васил Левски". На хепънинга са поканени и всички желаещи да получат повече информация за защитените бозайници с голяма популация във Врачанския регион.
 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM