Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРОСТИХМЕ СЕ С ИНЖ. ВОИСЛАВ БУБЕВ

Стотици врачани отдадоха последна почит към бившия кмет на града инж. Воислав Бубев. Дъждовното време не спря хората и те търпеливо чакаха пред фоайето на градската концертна зала за поклонение.

Сред официалните лица, дошли да изкажат своите съболезнования на близките, бяха кметът инж. Николай Иванов, зам.-кметът инж. Николай Йорданов и председателят на общинския съвет Малина Николова. "Разделяме се завинаги с инж. Воислав Бубев - човекът и строителят, почетният гражданин на град Враца! Едно име - легенда, емблема на съзидателност, на всеотдайност и мъжество в най-хубавия смисъл на тези думи! Воислав Бубев живя с мисията да изгражда, да започва дори и от кота нула, и да оставя след себе си дела - завършени, видими, изпипани по неговия изискан вкус и безапелационни критерии. Когато е нужно - суров, стриктен, взискателен, но винаги точен, винаги верен на чувството за справедливост, с уважение и зачитане на хората, с които работи, на партньори и съдружници. Той беше обичан ръководител и заедно с това, съхраняващ респекта към себе си. Стореното от инж. Воислав Бубев е една строителна летопис, от първите строителни обекти през 1966 година до последните дни - с мисъл за бъдещето на нашия град. Каква огромна диря оставя той, верен на себе си, на дадената клетва пред съгражданите и на впитото в характера му чувство за личен пример, лично участие във всяко дело, във всеки важен момент. Инж. Бубев показа как и в трудното време на прехода могат да се съхранят добрите стари ценности, как да отваряме път на нови, общи цели за бъдещето на града и общината! Най-трудно в тези мигове е в душите и сърцата на близките, на семейството, затова искрено поднасям към тях своите чувства на съпричастност и разбиране. Поклон пред паметта на инж. Воислав Бубев!" - каза в траурното си слово инж. Николай Иванов.

 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM