Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

Д Е К Л А Р А Ц И Я

Уважаеми съграждани, в деня на национален траур, за Враца пристигна една съкрушителна новина - възстановяването на военното поделение в града е спряно за неопределено време. В поделение 54 990 днес е получена заповед, с която служебното командироване на избраните военни се отлага. Този акт е в пълно противоречие с личните обещания и ангажименти, които служебният министър на отбраната Велизар Шаламанов пое при наша среща на 21 август. Договорено бе, че от 1 октомври във Враца ще започнат работа първите кадри във възстановеното поделение. Това трябваше да стане в изпълнение на заповед на бившия министър на отбраната Ангел Найденов, издадена на 1 юли. Военнослужещите се подготвиха за пристигането си в нашия град, напуснаха досегашната си работа, преместиха семействата и записаха децата си във врачанските детски градини и училища. Днешният акт е безпрецедентен не само поради неспазеното обещание, дадено от министър, а и защото се случва в навечерието на изборите. Съвсем логично е да попитаме чии интереси защитава министър Шаламанов? При всички случаи това не са интересите на врачани! Нашите съграждани нееднократно заявиха публично своята позиция в подкрепа на съществуването на поделението в града.
Искам още веднъж да изкажа своето крайно възмущение от безпринципната политика, водена от служебно правителство, чиито конституционни права са строго определени. Посягането на съдбите на толкова хора, без каквато и да е мотивация, е недопустимо!

инж. Николай Иванов,
кмет на община Враца 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM