Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПОКРИТИЯТ БАСЕЙН ВЪВ ВРАЦА ОТВАРЯ ВРАТИ СЛЕД РЕМОНТ

На 1 октомври, след профилактичен ремонт, ще отвори врати покритият плувен басейн във Враца. За гражданите е осигурен воден коридор, който могат да ползват от 6.00 до 18.00 часа през седмицата и всички водни коридори в почивните дни от 10.00 до 17.00 часа. По утвърдени графици, децата в начинаещи групи и учениците от Спортното училище "Св. Климент Охридски" в града, както и участниците в отборите по водна топка, ще ползват базата в останалите часове от седмицата.
През август и септември бе извършена профилактика на всички подгряващи, отоплителни и водни съоръжения на басейна.Укрепени бяха носещите колони пред витринажната част, поставени бяха защитни мрежи, изменени са подходите за влизане в басейна. Чрез технологична промяна се съкрати пътят на движение на топлата вода към сауната и къпалните помещения. Остават довършителни ремонтни дейности на вентилационната система и завършване на последния етап от цялостна подмяна на водопреносната мрежа, с което значително ще бъдат намалени разходите за консумативи. Извършен бе освежителен ремонт на основните и спомагателни помещения на спортното съоръжение. Изцяло бе ремонтиран покривът на залата за силови упражнения към покрития плувен басейн. Поради проявения интерес от граждани и спортуващи към лечебния масаж, бе оборудван салон за масаж, който се намира до входа на басейна и скоро ще бъде отворен за посетителите.
"С извършените ремонтни дейности се стремим ежегодно да подобряваме условията за тренировки. Горди сме, когато врачански отбори печелят награди в състезания и се чувстваме съпричастни, че поддържайки спортното съоръжение и създавайки добри условия за тренировки, ние съдействаме за техните победи. Особено се радваме на засиления интерес на децата към плуването. Подкрепяме реализирането на всички програми на Министерството на младежта и спорта. И през тази учебна година продължава безплатното участие в школата по плуване към общинския Център за работа с деца. На 1 октомври стартира поредната програма "Научи се да плуваш", която е за безплатно обучение на деца от I до V клас" - поясни кметът на Враца инж. Николай Иванов.


 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM