Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

БСП ПОЕМА АНГАЖИМЕНТИ
И ГИ ИЗПЪЛНЯВА

"Приех да бъда кандидат за народен представител, защото БСП е единствената партия, която мисли за хората. БСП не обещава. БСП поема ангажименти към тях и ги изпълнява. Ще припомня социалните придобивки , което нашето правителство осигури на населението в страната.Това са увеличени пенсии, минимална работна заплата, детски надбавки, увеличение на средствата за майчинство и т.н. И в новата управленска програма на БСП са заложени нови социални ангажименти, които засягат широка част от хората в България. По тези причини имам куража да бъда кандидат за 43-то Народно събрание точно от тази партия, каза Дамяновска.
"Това, което днес особено ме тревожи е купуването на гласове, което подменя вота на хората, Затова трябва да кажем "Стоп" на тази порочна практика и на нахлуването на ДПС в региона.", допълни Дамяновска.
"Ако искате да сте сигурни, че ще живеете достоен живот в една справедлива държава, изберете № 22 в интегралната бюлетина на 5 октомври.", призова избирателите Цветелина Дамяновска.
На 23 септември 2014 година в салона на читалище "Развитие" във Враца Коалиция "БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ" представи листа №22 за Шести многомандатен район- Враца. 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM