Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОТКРИТ БЕ 126-ИЯ ТРАДИЦИОНЕН ЕСЕНЕН ПАНАИР

      
      
      
      

. Над 110 фирми пристигнаха за врачанския панаир

С кръшно българско хоро, под звуците на духовата музика, във Враца тази вечер бе открит 126-тия традиционен есенен панаир. "Една прекрасна традиция отново ни събра в есенната вечер - Врачанският панаир! И днес, когато е неговото 126-то издание, ние изпитваме удоволствие от това, че тук участват над 110 фирми и присъствието им носи разнообразие и пълнота на изложението. Засиленият интерес ни ангажира в следващите години да работим с още по-голямо самочувствие и да предлагаме нови възможности на нашите гости. Нашето желание е да съхраняваме добрите традиции и да отваряме път на нови изяви в рамките на панаирните дни. Желая успех на всички представители на бизнеса и много настроение на врачани и гостите на града!" - каза при откриването зам.-кметът инж. Николай Йорданов.
По традиция в панаира свое място имат занаятчии, търговци, атракциони и питейни заведения. За първи път на изложението са представени три трактора от най-новия модел "Ню холанд", разработка 2014 г. "Вкусна България" е мотото на щанда, на който могат да се опитат ястия, характерни за врачанския край - лютики, качамак, пърленки, питки, изработени от майсторки от читалищата в селата Челопек, Паволче, Згориград и Чирен. Всеки гост може да опита от вкусните гозби и да даде своята лепта от левче за пострадалите от наводненията в Мизия. За доброто настроение на гостите се погрижиха младите танцьори от танцов състав "Хемус" и духовият оркестър към читалище "Развитие". 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM