Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВЕЛОПОХОД ДО "БОЖИЯ МОСТ"

С велопоход на 19 септември Регионалната инспекция по околната среда и водите - Враца се включва в инициативите, с които градове от цяла Европа отбелязват Европейската седмица на мобилността 2014 г.
"Нашите улици, нашият избор" е тазгодишното мото на Европейската кампания, част от която е инициативата, организирана от РИОСВ - Враца. Близо 40 ученици от ПМГ "Акад. Иван Ценов", гр. Враца, ЕГ "Йоан Екзарх", гр. Враца, СОУ "Христо Ботев", гр. Враца и СОУ "Отец Паисий", гр. Враца са поканени да участват в нея. Съдействие при осъществяването й оказват ДПП "Врачански балкан", велоклуб "Герак", Спелеоклуб "Стрешеро".
Велопоходът ще стартира на 19 септември в 10:00 часа, от площад "Суми" в града. Трасето, по което ще премине шествието на колела, е с дължина 16 километра, като е предвидена междинна спирка с подкрепителен пункт. При "Божия мост", в землището на с. Лиляче, председателят на спелеоклуб "Стрешеро" ще разкаже на участниците подробности за природната забележителност и особеностите на откритите пещери. Планира се участниците да се върнат обратно в града около 16,00 часа същия ден. Всички ученици ще получат тениски и шапки с логото на седмицата. 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM