Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" СРЕЩА "ЛУДОГОРЕЦ"
ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ

Врачанският "Ботев" изтегли възможно най-тежкия жребий в турнира за купата на България по футбол. Тимът, воден от старши-треньора Викторио Павлов, посреща в 1/16 финалите носителят на отличието, актуален шампион и участник в групите на Шампионската лига - "Лудогорец".
Жребият отреди единствената среща от този етап на турнира да се играе в Мездра, където врачани посрещат тази есен всичките си противници. По всяка вероятност мачът ще е на 23 септември, макар че датите за всички 1/16-финали са три - 23, 24 и 25 септември. Тъй като и мездренският "Локомотив" е домакин - "железничарите" посрещат пловдивския "Ботев", а и на 1 октомври разградчани играят с "Реал" /Мадрид/ в София, се очаква изборът за двубоя "Ботев" - "Лудогорец" да падне върху възможно най-ранната дата.
Председателят на управителния съвет на ПОФК "Ботев" и кмет на Враца Николай Иванов коментира, че е "чест за "Ботев" и огромно удоволствие за спортната общественост от Враца да гледа мач срещу участник в Шампионската лига".
Старши-треньора Викторио Павлов каза: "Как се коментира такъв жребий?! Падна ни се възможно най-тежкия противник, но ние ще се хвърлим сериозно в мача."

 


.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM