Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

СУПЕРМОДЕРНИ ТРАКТОРИ
ЩЕ БЪДАТ ИЗЛОЖЕНИ НА ВРАЧАНСКИЯ ПАНАИР

Един запомнящ се есенен панаир ще преживеят врачани и гостите на града в средата на септември. Панаирът ще бъде разположен в алеите при стадион "Христо Ботев". На входа му ще са паркирани три огромни трактора - най-новият модел "Ню холанд", разработка от 2014 година, с мощност 420 конски сили. Техниката ще може да се разгледа отблизо, а най-любопитните - да се чакат в кабината или да се снимат за спомен. Тракторите ще са част от изложението в първите три дни.
Гостите на панаира ще бъдат посрещани с традиционни за региона ястия - различни видове лютики, пърленки, питки, качамак. Ястията ще приготят майстори от селата Челопек, Паволче, Згориград и Чирен. "Свои щандове ще имат занаятчии, търговци, продавачи на захарни изделия. Ще има също атракциони, стрелбища, заведения от типа "скара бира". До момента заявление за участие са подали 73 фирми, като заявки ще продължат да се приемат днес до 17 ч." - каза кметът на Враца инж. Николай Иванов. Настаняването на участниците ще е на 12 и 13 септември от 10 до 17 часа. Очаква се изложителите да са над 100. Наемът, който всеки от тях ще плати, е 3 лв./ кв м. на ден, а прогнозираните приходи от наемите ще са към 45 000 лева.
В панаирните вечери е предвидена богата и разнообразна културна програма. В първата вечер на сцената ще излязат любимите на тийнейджърите "Революция Z". На 15 септември е концертът на Васил Найденов. Предвидени са също сценични изяви на Иван Дяков, Теодора, ансамбъл "Вестница" - Беларус и Борис Дали. Всички концерти ще са с начален час 19 ч.
126-тото издание на врачанския есенен панаир ще продължи до 19 септември. Официалното му откриване ще направи зам.-кмета инж. Николай Йорданов на 14 септември в 18 ч.
 


.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM