Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАТВАРЯ СЕ ЧАСТИЧНО УЛ. "ПЕТРОПАВЛОВСКА"

От 6 септември екипи на "Рила газ" ЕАД ще започнат частично разкопаване на ул. "Петропавловска" във Враца. Причината за строителните дейности е разширяване на газопреносната мрежа в града. Разкопаването ще бъде реализирано на три етапа. Първият започне на 6 септември и ще продължи до 14 септември включително. Екипите ще работят по "Петропавловска" в участъка от ул. "Георги Бенковски" до входа към паркинга на Община Враца. В този период алтернативния маршрут ще е по ул. "Баба Йота". Вторият етап е от 15 септември до 25 септември и включва трасето от входа при паркинга на Общината до ул. "Грънчарска". Обиколният маршрут през този период ще е по ул. "Поп Сава Катрафилов" през "Червения площад" и по Крайречния булевард. По същото трасе ще се пътува и по време на третия етап от разкопаването, когато ще се прави газопреносната мрежа от ул. "Грънчарска" до "Червения площад". Този етап ще продължи от 25 септември до 6 октомври включително. Проектите за организацията на движение са изготвени и съгласувани с КАТ. Ще бъде поставена и необходимата сигнализация.
През целия период на строителните дейности ул. "Петропавловска" ще бъде затворена частично само във времето от 8 до 17.30 ч. В останалата част от денонощието по нея ще могат да се движат автомобили, а изкопите ще бъдат оградени и обозначени.

Даниела Хитова
 


.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM