Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБЩО СЪБРАНИЕ ПРИЕ ФИНАНСОВИЯ ОТЧЕТ
НА ПОФК "БОТЕВ"

Общото събрание на ПОФК "Ботев" /Враца/ прие финансовия отчет за изминалата спортно състезателна година от юли 2013 до август 2014 г. и информацията на спортно-техническия директор на футболния клуб Валери Цветанов. На проведения най-висш форум на клуба беше взето решение в бързи срокове да се изготви стратегия за развитие на детско-юношеската школа на "Ботев", обясни след събранието председателят на управителния съвет и кмет на Враца Николай Иванов: "Време е да обърнем внимание на детско-юношеската школа, която досега не е била игнорирана за сметка на представителния отбор, но все не стигаше време и възможности за нея... Време е да сложим нови и здрави основи на школата, което може да стане в две конкретни направления - създаване на по-добри условия за работа и спортно-технически усилия за постигане на конкретни резултати - на първо време на зонално ниво, а след това - и на национално."

Кметът на Враца уточни, че треньорите са поставили и въпроса за въвеждането на такса за обучение, което ще има стимулиращ и мотивиращ ефект върху децата и техните родители.

Спортно-техническият директор Валери Цветанов каза, че към настоящия момент 120 деца се занимават с футбол в ДЮШ на "Ботев". Тях ги обучават 11 треньори, което е доста раздут щат за врачани. Промени в ДЮШ ще има и те ще бъдат обявени скоро.

Председателят на УС на ПОФК "Ботев" Николай Иванов обобщи и какво е финансовото състояние на клуба в края на август: "Имаме приходи от около 640 000 лева, а разходите ни са за около 900 000 лева. Задълженията ни, в това число просрочени задължения основно за осигуровки и данъци - около 500 000 лева, но имаме споразумение с НАП за погасяването им… Трудно е, защото изплащаме и задължения от предходни години. Отборите ни няма да спрат работа и ще осигурим средства за всичко необходимо, но е трудно", допълни кметът на Враца.
След общото събрание Николай Иванов се срещна със строителите, които ще ремонтират стадион "Христо Ботев". Реалните дейности по рехабилитацията на стадиона ще започнат около 15 септември, а първият обект, по който ще се работи на спортното съоръжение е теренът.


 


.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM