Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ НА ВРАЦА В ЗАЩИТА
НА ВОЕННОТО ПОДЕЛЕНИЕ

Кметът на Община Враца инж.Николай Иванов подкрепя исканията на Инициативния комитет за възстановяване на поделението във Враца. С писмо до Министъра на отбраната Шаламанов той категорично настоява за преразглеждане на решението за замразяване на изграждането на батальон във Враца и за публичност на аргументите по този въпрос.
В писмото инж.Иванов напомня, че решението да има батальон във Враца не е взето емоционално, а е плод на обмислени действия, проучвания и професионални подходи, задължителни за дейностите в областта на националната сигурност.
"... Политиките във военната област са свързани и с това да има по-добро позициониране, разположение на военния контингент и на военния ресурс в регионите на страната."-се посочва в писмото.
Инж.Иванов е категоричен, че решението за откриване на батальон е полезно и необходимо и ще създаде нови работни места и по-добър социален климат в нашия регион и ще бъде гарантирана сигурността на гражданите при бедствия и аварии.
 


.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM