Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА ПОСЕТИ МИЗИЯ

Еврокомисарят Кристалина Георгиева и министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов посетиха град Мизия.
Целта на посещението бе еврокомисарят по хуманитарната помощ и реакцията при кризи да се запознае с положението, в което се намира Мизия.

"Има подготвен терен за фургони, които са закупени по европейска програма, но това е временно решение и не трябва да допускаме хората да живеят в тях по две - три години.- заяви г-жа Кристалина Георгиева. - За това трябва да се подготви комплексна програма, която да възстановява и защитава. Тогава този регион ще бъде добре в две насоки. Ще бъде защитен от бъдещи бедствия и ще се отворят повече работни места. Програмата трябва да даде тласък за икономическото развитие на този район.- допълни още еврокомисарят."
Г-жа Георгиева бе придружавана от областния управител на Област Враца инж. Венцислав Василев, директора на "Пожарна безопасност" Николай Николов, кмета на община Мизия д-р Виолин Крушовенски, кмета на Бяла Слатина инж. Иво Цветков, директорите на ОД на МВР и ОУ "ПБЗН" комисар Иван Кирилов и комисар Николай Димитров и др.

Кристалина Георгиева посети военно-полевата кухня и детската градина, където са настанени хората пострадали от наводнението.

Стиляна Стоянова 


.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM