Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ФУТБОЛИСТИТЕ НА "БОТЕВ"- ВРАЦА
С НОВА ЕКИПИРОВКА

"Ботев" /Враца/ смени екипировката си и още от следващия мач футболистите на втородивизионния отбор ще играят с екипи на реномираната италианска марка "Макрон". На 11 август на стадион "Христо Ботев" директно от Апенините пристигна пратка, съдържаща два екипа - зелен, с който врачани играят мачовете си, и червен, който се ползва като резервен от тима, воден от старши-треньора Викторио Павлов. Футболистите видяха екипите преди първата за седмицата тренировка.
От клубната управа съобщиха, че се чака още една пратка, която съдържа тренировъчни екипи и шуби за представителния тим и за различните формации от детско-юношеската школа.
Твърде вероятно е новите екипи да влязат в употреба още тази събота, когато "Ботев" играе първия си домакински мач от новата кампания на "Б" футболна група. Врачани посрещат по програма "Спартак" /Варна/, а срещата започва от 18 часа на стадион "Локомотив" в Мездра. Там "Ботев" ще играе всичките си 7 домакинства до края на есенния полусезон заради започващия след дни основен ремонт на градския стадион във Враца.
.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM