Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" -ВРАЦА СРЕЩУ "СОЗОПОЛ"

Футболистите на "Ботев"-Враца заминават за Созопол в петък. В събота възпитаниците на Виторио Павлов излизат от 18 часа срещу новака във втора дивизия "Созопол". Контузените юноши Найджъл Георгиев и Александър Димитров не попаднаха в групата, която потегля за морето. Ето какво обяви Павлов:
"Имаме проблеми с контузени играчи - Найджъл Георгиев и Александър Димитров. Останалите момчета тренират здраво. Отиваме да свършим една добра работа в Созопол. Гледах мач на противника - това е млад отбор, който е добре подреден и играе доста опасно. Срещаме силен противник и очаквам на терена да проличи кой е по-добрият
Викторио Павлов предупреди, че отборите в "Б" група са равностойни и никой няма право да подценява нито един противник. За своите възпитаници Павлов обобщи:
Известни са и съдийските наряди за срещите от 2-ия кръг на "Б" група. Никола Попов ще ръководи мача в Созопол, ще му помагат Георги Георгиев и Димитър Стоилов, а четвърти съдия е Павлин Тютюнджиян.

.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM