Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

МИНИСТРИ ПОСЕТИХА МИЗИЯ

Професор Йордан Христосков, служебен вицепремиер и министър на труда и социалната политика и Йордан Бакалов, служебен министър на вътрешните работи посетиха Мизия.
Заедно с областния управител на Област Враца инж. Венцислав Василев, директора на ОД на МВР Враца Иван Кирилов и кмета на град Мизия Виолин Крушовенски проф. Христосков и г-н Бакалов посетиха детската градина, където са настанени пострадалите от приливната вълна жители на Мизия.
До три дни районите в Мизия, в които все още има вода, ще бъдат отводнени, след което ще се има цялостно почистване и дезинфекция, това заяви вицепремиерът Йордан Христосков. Ще бъдат отпуснати и допълнителни бройки места на заети по социалните програми лица, които да се включат в почистването. Ще бъдат осигурени и доставени фургони за всички бедстващи от наводненията.
До момента са подадени 724 молби за помощи, като бройката се очаква да нарасне значително. На място работят социални работници от цялата област.
След посещението в Мизия, министрите и инж. Василев посетиха другия бедстващ град Бяла Слатина и проведоха среща с кмета инж. Иво Цветков.
.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM