Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

БИВШ US МИНИСТЪР:
МОРАЛНИЯТ ПРОВАЛ НА ЛИЦЕМЕРНИЯ ЗАПАД

Човек би се замислил защо не се наложат санкции на Израел или на подкепяното от Вашингтон правителство в Киев, пише Пол Крейг Робъртс

Вашингтон, САЩ

В момента се извършва поредното клане на палестинци, инициирано от Израел и демоничния израелски лидер Бенямин Нетаняху, който дори заяви, че този път "кампанията ще се проточи". Това пише бившият финансов министър на САЩ в кабинета "Рейгън" Пол Крейг Робъртс в свой анализ, цитиран от alterinformation.wordpress.com. Станахме свидетели на поредните израелски военни престъпления, подкрепяни от "Великия и морален Запад", който е изключително загрижен за смъртта на 290-те пасажери на борда на МН-17, че дори прокламират готовността си да тласнат света към нова глобална война, докато броят на труповете в Палестина се увеличава толкова бързо, че информацията ви за точния брой на жертвите няма да е актуална максимум пет минути след като сте направили последна справка. Но в общи линии имаме над 1,200 убити, над 2,000 ранени деца, 1,170 жени и 257 възрастни.

Четейки западната преса, гледайки западните телевизии и слушайки западните радиостанции човек остава с внушенията от пропагандата, която тече през тях, че палестинците са виновни за израелските атаки над Газа, така както се внушава, че Русия е свалила малайзийския Боинг. Няма доказателства, но пропагандата не се нуждае от такива. Нужно е това просто да се преповтаря отново и отново.

Човек би се замислил защо "Великия морален Запад" не наложи санкции на Израел или на подкепяното от Вашингтон правителство в Киев, което бомбардира цивилното население, рушейки домовете им, жилищни комплекси инфраструктурата в райони, в които хората се превърнаха в жертви на русофобското правителство, инсталирано от Вашингтон, на мястото на това, което те бяха избрали на предишните избори. Но "Великия морален Запад" помага само на носителите на смъртта и разрухата, не на жертвите.

Палестинците са подложени на систематизирано и целенасочено изтребление, точно както ние избихме коренното население на Америка. Оказва се, че израелското правителство може точно, както и американското, да прави каквото си иска.

Израел винаги е провокаторът на агресията, но и винаги играе ролята на "жертвата". Палестинските жени и деца са подчовеци - "змии", както един израелски политик ги нарече, които се промъкват през тунелите, носейки колани с бомби и идват да взривят невинните израелци, докато те спокойно си стоят в кафенето и мирно дискутират философски въпроси и последните новини от печата. За да се спре това "клане на невинни израелци", Израел трябва да взриви колкото се може повече палестински болници, училища и домове.

Това не е просто военно престъпление, а престъпление срещу човечеството, което бива игнорирано от големите морални арбитри - правителството на САЩ, което заедно с израелското размахва юмруци пред Русия.

Вашингтон обяви за "терористи" жителите на Източна Украйна, които се противопоставят на режисирания от него преврат в собствената им държава и само търси подходящо оправдание, за да изпрати американски войници легално, за да избият тези "терористи".

Дейвид Уард, депутат от парламента на Великобритания заяви, че ако живее в Газа и е жертва на израелската кръвожадна и агресивна политика също би изстрелял ракета по посока на Израел…

В Америка успехът на израелската пропаганда, на която медиите не опонират никога, разбира се, надминава дори успехите на собствената пропаганда на САЩ. Повечето американци вярват, че палестинските жени и деца ходят забулени, носещи под дрехите си експлозиви, които тайно влизат в Израел и просто се взривяват докато израелците си пият кафето.

Ако палестинците бяха заплаха за Израел как се случи така, че държавата им беше превърната в гето, в което те са заклещени или бягат панически в чужди държави и бежански центрове?

(БЛИЦ).


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM