Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НЯМА НАРУШЕНИЯ В РЕГИОНАЛНАТА БИБЛИОТЕКА "ХРИСТО БОТЕВ" ВЪВ ВРАЦА

Приключи проверката в Регионалната библиотека "Христо Ботев" във Враца. Поводът бе подаден сигнал за нередности и злоупотреби със служебното положение от страна на директора на библиотеката Силвия Врачовска. Проверката бе извършена от звеното за вътрешен одит в общинска администрация и приключи с доклад до кмета на Враца.
Подаденият сигнал е анонимен, тъй като посоченото за подател лице реално не е подавало такъв сигнал - стана ясно при проверката. Приложената подписка в подкрепа на сигнала е фалшифицирана. Установено бе, че имената и подписите на служителите на библиотеката, които са в нея, са събрани и положени по съвсем друг повод. Реалният повод е отворено писмо от библиотечно-информационните специалисти, работещи в регионалните библиотеки в България, до министъра на културата. Всички изложени факти в сигнала са проверени и не са констатирани извършени нарушения от страна на директора на библиотеката.
Докладът от одита ще бъде предоставен на всички институции, до които сигналът е бил изпратен.
.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM