Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" ИГРАЕ 6 КОНТРОЛИ В ПОДГОТОВКАТА

"Ботев" /Враца/ ще изиграе общо 6 контролни срещи в подготовката си преди новото първенство на "Б" футболна група. Първата проверка за тима, воден от Викторио Павлов, се игра на 5 юли на стадион "Христо Ботев" и завърши с успех от 4:1 над частния клуб "Елит-София".
Следващата контрола е в сряда, на 9 юли от 18 часа. Мачът ще се изиграе отново във Враца, а противник е дублиращият тим на "Левски". Спарингът с формацията до 21 години на "сините" отново ще се играе на централния терен на стадион "Христо Ботев".
Следващите 3 проверки в програмата на Викторио Павлов са гостувания. На 12 юли (в събота) "Ботев" гостува на съименника си в Луковит, а мачът започва в 11 часа. Пет дни по-късно, на 17 юли, врачани ще премерят сили с отбор от Израел, като спарингът е от 18 часа в Правец. Серията от гостувания в подготовката завършва в Мездра на 23 юли (сряда), когато "Ботев" ще играе срещу местния "Локомотив". Началният час на двубоя е 18.
Генералната репетиция преди началото на новата кампания в "Б" група е на 26 юли (събота), когато във Враца гостува плевенският "Спартак". Контролата е от 18 часа, а преди нея ще бъде представен отбора на врачани.

.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM