Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАПОЧНА ЛЯТНАТА ПОДГОТОВКА НА "БОТЕВ" - ВРАЦА

- ПРЕДСТАВИХА ВИКТОРИО ПАВЛОВ - НОВИЯ ТРЕНЬОР НА "БОТЕВ"-ВРАЦА

      
      

С група от 23-ма футболисти "Ботев"-Враца започна лятната си подготовка. Първа тренировка с тима направиха и юношите на клуба Найджъл Яниславов, Вилиян Манолов и Мартин Димитров. Преди първото занимание на отбора бе представен официално и новият старши - треньор на врачани Викторио Павлов. Основната цел пред наставника е класиране в челните места на "Б" група.
"Искам да благодаря на ръководството на "Ботев"-Враца, че ми гласува доверие. Проведохме доста обстойни разговори и се надявам да вървим в правилната посока. Идвам в клуб, който е с големи традиции. Този стадион ми е носил много положителни емоции. Искам да работя и да се развивам. Разполагаме с добри футболисти. Ще се опитаме с колегите да подобрим нещата в "Ботев". Ще се борим за челните места в "Б" група, които пък дават право за влизане в "А" група. Мисля, че на този етап потенциалът е добър.. Най-важното е момчетата да бъдат здрави, да играят със сърце и да радват хората, които идват да ги гледат", коментира Павлов. Наставникът уточни, че подготовката на тима ще премине изцяло в домашни условия. Не са предвидени лагери. "С бюджета, с който разполагаме мисля, че е редно тук да проведем подготовката", допълни треньорът. Все още не са уточнени контролните срещи, които тимът на "Ботев" ще изиграе по време на лятната подготовка. "Не всички отбори са започнали подготовка и тепърва ще търсим противници. До края на седмицата се надявам всичко да е ясно. Моето желание е да играем срещу сериозни съперници и ще държа на това, независимо от резултатите, които ще се постигат в проверките. Трябва да има сериозен отпор срещу нас за да се вижда на какво ниво е отборът и да се подобрява играта ни". Наставникът съобщи, че е запознат в детайли с играта на врачанския тим. "Повечето от момчетата ги познавам много добре, а на някои съм бил и треньор. Ясна ми е стратегията и визията, но ни трябват още две - три попълнения за да бъдем един сериозен отбор", завърши наставникът. Изпълнителният директор на "Ботев" Валери Цветанов уточни, че помощник-треньор на Павлов ще е Тодор Гарев. Наставникът на вратарите Венцислав Иванов и кондиционния треньор Ивайло Младенов остават в тима. "Надявам се тази година да бъдем по-добре от миналата. Да не изпитваме затруднения по отношение на организацията, да не се налага да се търсят нови треньори и да треперим до последно дали оставаме в професионалния футбол. Имаме уверението на председателя на УС Николай Иванов и се надявам да не изпускаме нещата от контрол", коментира Цветанов. Той допълни, че след края на първенството четирима футболисти са напуснали тима на "Ботев". Това са Георги Пейчев, Юлиан Ненов, Даниел Васев и Светослав Валериев.

На първата тренировка представители на фен-клуба "Ботев завинаги" поискаха оставката на Валери Цветанов.


 

 

 

 

 .


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM