Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДВА НОВИ КОМПЮТЪРНИ КАБИНЕТА
ВЪВ ВРАЧАНСКО УЧИЛИЩЕ

      

Два кабинета по информационни технологии отвориха врати в Професионалната техническа гимназия "Н. Й. Вапцаров" във Враца. Лентата на новите придобивки прерязаха кметът инж. Николай Иванов и директорът на гимназията инж. Станислав Савов. В кабинетите има общо 28 компютри и сървър, които ще са в помощ на обучението на учениците.
"Поздравявам ви за тези изключителни придобивки, за положените усилия, за това, че с годините тук се извършва обучение в традиционни специалности, като в същото време се внедряват съвременните технологии. Продължавайте да надграждате! Желая ви много успехи!" - с тези думи кметът инж. Николай Иванов се обърна към учениците и преподавателите.
В своето слово директорът инж. Станислав Савов подчерта, че от 1996 г. до момента в гимназията чрез проекти и собствени средства са вложени над 1 700 000 лева. С годините са изградени централно парно отопление, подменена е изцяло дограмата на училището и работилниците, оборудван е с нова техника автосервизът към гимназията, ремонтиран е покривът. Работата по проекти продължава. През тази година училището кандидатства с проект за 100 000 лева. С тези средства се планира да се изградят нов кабинет и лаборатория по транспортна техника. Водосвет за здраве на всички отслужи свещеник Сашо Стефанов.

.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM