Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

АХ ТЕЗИ УЖ ДЕМОКРАТИ…

"Сега, когато чух и критиките на Европейската комисия, вярвам, че е време да се смени правителството в България и да сложим отново сериозни хора във властта"- заявил пред журналисти в Брюксел председателят на ЕНП Жозеф Дол след среща със заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.
Господата европейски политици наистина са се самозабравили, щом внушават, че те определят кога да се сменя правителството на България и още повече, че те "слагат" хората във властта в България. Защото такива думи "и да сложим отново сериозни хора във властта" са ни повече, ни по-малко - намеса във вътрешните работи на страната.
Спомняте ли си, как Бойко Борисов се ежеше - какъв председател на ПЕС е Станишев, щом той го победил. И подхвърли деликатно - оставка. Но не поиска оставката на французина Дол, "отнесен" от Марин льо Пен.
"Трябва да се предизвикат предсрочни избори"- изрекъл господинът Жозеф Дол.
Не сме фенове на Орешарски, но и не сме съгласни всеки поохранил се французин, англичанин, германец или какъвто и да е еврочиновник да предрешава нещата в родината ни. Нещата, които решава единствено българският народ.

Що за наглост от уж демократи!

.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM