Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА СРЕЩА
НА ВМРО ВЪВ ВРАЦА

По повод отбелязване 138 г. от гибелта на българския революционер, поет, журналист и борец за свобода Христо Ботев, ВМРО събра млади членове от Северна България на 1-ви юни във Враца. Oсновна идея е опознаването и сближаването на младежите от тази част на страната, с оглед бъдещото възстановяване на Националния младежки комитет (НМК). В дискусията се включиха младежи от София, Велико Търново, Плевен, Враца, Кнежа. Събитието уважиха евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, българи от Македония, Албания и Западните покрайнини, дошли в града за Второюнските тържества.

Срещата беше открита от Красимир Богданов, член на НИК на ВМРО и зам.-кмет на община Враца, който поднесе подаръци на гостите. Водещ на дискусията беше регионалният организатор на ВМРО за Северозападна България Марин Цветков. Ангел Джамбазки благодари на всички, който работиха усърдно за избирането му за член на Европейския парламент и пое ангажимента да защитава безрезервно правата на българските общности зад граница.

Гостите участваха в тържествената заря-проверка на площад "Хр. Ботев" на 1-ви юни и във всенародното поклонение на връх "Околчица" на 2-ри юни.
.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM