Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

Друга гледна точка

ПРИЗНАНИЯТА НАДЖОРДЖ СОРОС
ЗА СЪБИТИЯТА В УКРАЙНА

Сътрудничеството с цветните революции започва скоро след програмираното падане на Съветския съюз

С извадки от статия на Кърт Ниммо | Infowars.com

Ето, защо в България сороските активисти толкова усърдно защитаваха това, което се случваше на "ЕвроМайдана". Въпреки, че за да успеят, техните украински колеги използваха за целта проливане на много кръв - и въпреки, че се проля, българските сороски активисти не отстъпиха от позицията на техните американски донори.
Джордж Сорос каза на Фарид Закария от CNN, че той е отговорен за създаването на фондация в Украйна, която в крайна сметка да допринесе за свалянето на някой избран за лидер на страната и инсталирането на подбрана хунта от Държавния департамент на САЩ.
Първо за Украйна, едно от нещата, за които много хора признаха беше, че вие по време на революциите от 1989 г. финансирахте множество дисидентски дейности, групи на гражданското общество в Източна Европа и в Полша, Чешката република. Правите ли подобни неща в Украйна? - го попита Фарид Закария.
Нота: Драги българи, които ни четете, обърнете внимание на тези детайли - тези фондации съществуват и в нашата родина, създадени са също началото на режисирания преход и продължават да ни създават илюзията за демокрация, докато продължаваме да затъваме икономически. Сами виждате до къде сме стигнали, че тези западни сили не мислят да ни направят достойни граждани на този свят. Естествено демонизираната Русия е винаги в епицентъра на оправданието, че се намираме в тази икономическа реалност.
Аз създадох фондация в Украйна преди Украйна да стане независима от Русия. А фондацията функционира оттогава и играе важна роля в събитията в момента, отговори Сорос.
Добре известно е, че въпреки забраната на медиите да споменават, Сорос работеше в тясно сътрудничество с USAID - бивш клон на ЦРУ, National Endowment for Democracy (NED) - сега извършват работата, която се възлагаше преди това на ЦРУ, Международния републикански институт (IRI), Националния демократически институт за международни дейности (NDI), Freedom House и Института Алберт Айнщайн за да инициира серия от цветни революции в Източна Европа и Централна Азия веднага след проектираното разпадане на Съветския съюз. Една от целите на режисирания сценарий също беше в последствие да се хвърля вина за всичко на СССР, за нещата които се случваха в последствие в тези "освободени" от комунистическия режим страни. По темата, как се правеше това препрограмиране в България - сме писали ето тук.
Нота: Обърнете внимание, че всичките изброени донори са също така донори на тинк танковете в България, които така умело прокарват вредните за българите идеи на финансовият елит и правителството на САЩ.
Много от участниците в Киевския "ЕвроМайдан" бяха членове на финансирани Неправителствени организации (НПО) на Сорос и/или бяха тренирани от същите НПО в много семинари и конференции, спонсорирани от Международния фонд Ренесанс (IRF) на Сорос, и негови различни институти и фондации на Отворено общество. IRF, основан и финансиран от Сорос, се похвали, че е допринесъл "повече от всяка друга донорска организация" за "демократичните промени" в Украйна - пише Уилям Ф. Джаспър.
Нота: Обърнете внимание на сериозните детайли, които ви представяме от дълго време ние и други активисти, защото всички вие можете да бъдете един ден тези, които евентуално ще спрете подобни събития в България, и проливането на невинна кръв за интересите на правителството от Вашингтон и финансовия световен елит.
Тази трансформация доведе до това, че украинските служби за сигурност да бъдат контролирани от ултра-нацисти. През месец април беше обявено, че Андрей Парубий и други лидери на преврата са работили с ФБР и ЦРУ, за да оборят и убият сепаратистите, които се противопоставят на правителствената хунта инсталирана от Виктория Нуланд и Държавния департамент на САЩ. Парубий е основател на национална социалистическа партия в Украйна и в момента е шеф на Съвета за национална сигурност и отбрана на страната. - повече по тази тема тук
Сега, след като милиардера "шоколадов цар" Петро Порошенко е президент на Украйна, усилието да се унищожи цялата опозиция в източната част на Украйна ще вдигне силна пара. Порошенко е почти перфектният избор за глобалистите и апаратчици на ЕС. Той седна в Съвета на Националната банка на Украйна и си сътрудничи с МВФ, Уолстрийт и на Европейската комисия. - ето още някои детайли за Порошенко.
Порошенко и лидерите от февруарския преврат сега убиват цивилни в Донецк като част от усилието в изкореняването на "про-руските екстремисти" и "терористи", т.е. въоръжени бойци от съпротивата, които се обявяват против "Десен сектор" придружаван от американски наемници с помощта на ЦРУ. Има множество цивилни жертви също и в бунтарските градове Славянск и съседния Краматорск, като отговор срещу съпротивата срещу Киевската хунта. - повече тук
Военният отговор е с прекалено фашистки характер, включително терористичното подпалване и изтребление на цивилни в профсъюзния дом в Одеса от "про-правителствените размирници" (т.е., паравоенни от Десен сектор), могат да бъдат пряко свързани с активността на Джордж Сорос и подхода на Държавния департамент на САЩ, представители на неправителствени организации (които са в действителност, на правителството на САЩ и на фронтовете на Уолстрийт), и USAID, NED, и зле именувания "Freedom House" и т.н.
Авторът пише, че Русия може да очаква по-нататъшни провокации, особено сега. Финансовият елит и техните сътрудници от ЕС са решени да намалят и в крайна сметка да премахнат всяко предизвикателство от страна на Русия и страните от БРИКС, тъй като тези страни се противопоставят на неолибералния финансов дневен ред.
Струпването на въздушни и сухопътни военни сили на НАТО по границите на Русия в Източна Европа и пътуването на президента Барак Обама в Азия имат една-единствена цел, както Уейн Мадсен писа по-рано този месец. Видимите и невидимите сили, които диктуват политиката на техните политически марионетки във Вашингтон, Лондон, Париж, Брюксел, Берлин и други васални столици са решили да смачка БРИКС - развиващата се финансова сила обхващаща страните Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка.

Източник: infowars.com
.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM