Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

20 ФОТОГРАФИИ, КОИТО ДОКАЗВАТ,
ЧЕ СВЕТА НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШО МЯСТО

В този свят на войни и политически превратности е много важно да останеш човек и да умееш да помогнеш в труден момент. Съвсем не е важно от коя държава сте. Дори и най-малкият жест ще донесе повече любов и радост от всичките богатства на света.
AdMe.ru припомня едни от най-ярките примери на проявена доброта по целия свят.

© img-fotki

Учителят Антонио ла Кава купил триколка и я пребразувал в детска библиотека на колела. Обикаляйки страната той се старае да научи децата на любов към четенето. Всички книги (а те са повече от хиляда) Антонио закупил със собствени средства, всяко пристигане в поредното малко градче се превръща в празник за децата.


Норвегия

Обикновени момчета рискували живота си , за да спасят паднало във водата агънце.

© tumblr

И го извадили!


Египет

© blogspot

Християни, направили кръг около мюсюлмани, за да могат да се молят по време на безредиците в Египет.

© chicagonow

Мюсулмани защитават хриситяни в Египет по време на Коледното богослужение.


Тайланд

Обуват нова протеза на слон, загубил крака си.


Беларус

© pravda-tv

© pravda-tv

Пенсионерът Вячеслав Иванович по собствена инициатива е построил "аквапарк". Всеки желаещ може да се плицика във водата абсолютно безплатно. Какво ли няма тук: малък басейн, площадка за волейбол, футболно мини-поле, различни видове люлки, необичайна зона за игра на шах, трамплин за скокове във водата, дървени стъпала за слизане до реката. И всичкотова пенсионерът изработил със собствените си две ръце.


Афганистан

© memegags

Авганистанец предлага чай на американски войник. Обърнете внимание, че във втората си ръка държи кафе за другият войник, който се вижда отзад.


Бангладеш

© 20minutes

Храбър младеж в Бангладеш рискувало собствения си живот, за да спаси еленче по време на наводнение.


Тайван

© ladies.zp

Жаклин Киплимо помога на бегач-инвалид да финишира на маратона в Тайван.


Канада

© blogspot

В канадското метро се повредил билетният апарат. Ето какво оставили пътниците на входа.


Украйна

© storage1

Израелски футболисти загръщат украински деца, за да ги предпазят от дъжда. Преди самата игра на стадион "Олимпийски" се излял порой, задухал вятър и времето рязко захладняло. В тази ситуация играчите излизат на игрището по традиция с деца.


Китай

© amusingtruth

Гуо Шиджин израснал в бедно семейство, но винаги си е мечтал да учи в университет. Детството му било тежко: цял живот се е грижил за душевно болната си майка и заедно с това изкарвал отлични оценки в училище, за да осъществи мечтата си.Когато баща му пада от високо по време на работа и останал парализиран Гуо бил изправен пред избор: грижата за баща му или мечтата. За да не се откаже от образование младежът получил разрешение да вземе баща си в общежитието, за да може там да се грижи за него. Гуо се грижил за баща си и получавал стипендия за висок успех.


Босна и Херцеговина

© azramag

Момиченце дава вода на полицаи.


Финландия

© joyreactor

Във входа на блок в Хелзинки. Надписът гласи : "20 евро. Намерени на площадката между 1 и 2 етаж на 11 септември в 18.30".


Индия

© inews

Пассажиры поезда увидели, что слоненок провалился в яму и уговорили машиниста остановиться и помочь ему. Пока ждали помощь, люди подкармливали его листьями, а приехавшие спасатели вытащили животное.
Пътници във влак виждат пропаднало в дупка слонче и накарали машиниста да спре, за да му помогнат.


Австралия

© dykai

Пожарникар дава вода на коала по време на летен пожар.


Румъния

© blogspot

Румънско дете дава балон на полицай по време на протестите в Бухарста.


САЩ

© politikus

Десет хиляди човека се събрали на улицата пред дома на 8- годишната Дилейни Браун, за да пеят Коледни песни. Миналата година на умиращото момиченце била поставена диагноза миелолейоз.


Бразилия

© newscrazy

Мъж дава обувките си на биздомно момиче в Рио-де-Женейро.


Сърбия

© replik

Абитуриентите от гимназията в Пирот решили да се откажат от скъпите рокли и костюми за бала, за да дарят събраните пари на нуждаещи се хора. По време на акцията учениците и учителите събрали 310 000 динара, предадени на три семейства с тежко болни деца.


Русия

© zenfs

Веднъж 12- годишният Вадим от Минусинск намерил около дома си малко врабченце. Отговорното и добро момче се грижело за птичето. Сега врабчето не се разделя от спасителя си.

.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM