Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

С ОТЛИЧИЯ ОТ "МАЛДИ ТАЛАНТИ '2014"

Младите пианисти от класа по пиано на г-жа Олга Младенова от Детската школа по изкуства към Читалище "Развитие" спечелиха нови отличия от участието си в Международния детски фестивал на изкуствата "Млади таланти 2014", който се проведе от 8 до 12 април в гр. София.

Елица Стефанова(10г) получи Гранд При в раздел "Класически музикални инструменти", а брат й Павел Стефанов(12г) получи Специална награда на журито.
Мария Стоянова(8г), клавирните дуа Радослав(11г) и Богдан(12г) Цветанови, Елица и Павел Стефанови спечелиха награди и статуетки за отлично представяне.

В Гала концерта на наградените, който се проведе в зала 11 на НДК, бяха поканени да участват Елица и Павел. Те впечатлиха всички с изпълнението на "Танц със саби" на А. Хачатурян.

Международният детски фестивал на изкуствата "Млади таланти" се провежда всяка година. В него могат да участват деца и младежи до 19 години от музикални, театрални, танцови, изобразителни и приложни клубове, школи и формации от училища, читалища, извънучилищни педагогически учреждения и други.

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM