Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

9 БЕЗЦЕННИ СЪВЕТА НА ВАНГА
ЗА ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ! ЗАЩО ТРЯБВА
ДА НАБЛЯГАМЕ НА "БЕЛИТЕ ХРАНИ"

1. Когато сядате да се храните, докоснете ястието с ръце. По пръстите също има рецептори, които ще помогнат на стомаха да придобие по-точна представа за работата, която го очаква и ще отдели нужните за разграждането киселини. Не се свенете да си хапвате с ръце - маймуните също го правят.
2. Пипайте хляба - от месенето до изяждането му. Той е свещената храна, на която трябва да се наслаждавате с всички сетива. По-добре го чупете, а не го режете. Така и жестът на подаването на откъснатия комат сплотява.
3. Не правете диета, ако сте нещастно влюбени - всичките ви мъки да свалите килограми ще бъдат безуспешни, предупреждава пророчицата.


4. Никога не яжте на крак. От една страна храната има нужда от уважение, тя не е просто за "натъпкване". От друга - когато се храните прави, ядете по-бързо, дъвчете по-малко пъти всяка хапка и натоварвате стомаха си. А всички знаем, че бързото ядене води до напълняване.
5. Взимайте плодове и зеленчуци, само колкото ви трябват. Когато берете от Майката - Природа, мислете, че тя не ражда само за вас, а за всичките си чеда, така че не взимайте всичко за себе си, а оставете да има и за другите.
6. "Не мойте да перете, докато готвите", казва Ванга и обяснява, че когато правим храна за себе си и ближните, трябва да сме изцяло отдадени на работата, с която сме се захванали.

7. Пророчицата съветва поне веднъж седмично да се яде жито и да се пие водата, в която се е варило, защото по този начин пречистваме в едно тяло и дух.
8. Не преяждайте, отсича Ванга и обяснява, че ако човек бе създаден да преяжда, щеше да има два стомаха. Преди ядене тя препоръчва да се изпиват по 20-30 грама ракия.
9. Белите храни са здраве. Хапвайте си повече ястия в бяло и ще усетите как природата ви лекува.


 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM