Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОТКРИХА ЧУДЕСЕН ПАРК
В СЕЛО КРАВОДЕР

      
      
      
      

В пролетния 22 март 2014 г. бе открит обновения парк в село Краводер. Стотици жители на селото, гости от съседните села Главаци, Пудрия, Криводол дойдоха на това наистина пролетно тържество. Тук бяха ръководителите на Община Криводол, начело с кмета Петър Данчев, ексдепутатът Георги Божинов, народния представител от Коалиция за България Янаки Стоилов.
Духов състав, малки танцьори и певческата група при читалището в с. Краводер радваха множеството в ясния, ведър и топъл мартенски ден.
Кметът на село Краводер Илия Перчинков изказа благодарност на строителите и на съселяните си за прекрасно свършената работа. Хората на Краводер и строителите поздрави и народния представител Янаки Стоилов. Той заяви, че когато се изпълни цялостната програма за развитие на Северозападния регион, когато се оживи селскостопанската дейност, ще има още по-добри условия за развитие на Ботунския край, на образователната и културната дейност.
Илия Перчинков, Петър Данчев и Янаки Стоилов прерязаха лентата и Паркът бе открит.
Паркът в Краводер е осъществен по проект "Рехабилитация на обществени зелени площи в село Краводер, Община Криводол" и е финансиран по Програма за развитие на селските райони 2007-2013 г., Мярка: 322 "Обновяване и развитие на населените места".
Стойността на проекта е 346 334.40 лв., а строителните дейности са изпълнени за две години.
Оформени са алеи и площадно, направено е парково осветление, изградена е детска площадка, възстановен е водопровода за обществената чешма. Направена е и ограда на парка. Сега ще започне озеленяване - ще се оформят тревните площи, ще се посадят храсти и дървета.
Най-радостни са децата. Най-оживено е край люлките и спортните уреди на детската площадка.


 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM