Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР
НА ПОСЕЩЕНИЕ ВЪВ ВРАЦА

Заместник министърът на образованието и науката Атанаска Тенева бе гост на областния педагогически форум, който се провежда под патронажа на областния управител инж. Венцислав Василев и със съдействието на кмета на община Враца инж. Николай Иванов.
Участие взеха зам. областния управител Иван Даков, зам. кмета на Враца Красимир Богданов, началника на РИО Враца г-жа Галина Евденова и др.
Дискусионният форум на тема "Предучилищната подготовка на детето -гаранция за бъдещи успехи" има практико-приложен характер и се организира във връзка с 10 годишнината от влизането в сила на задължителния характер на подготвителната за училище група.
Дискусионните акценти, които бяха разгледани от присъстващите бяха свързани с успешните модели за ефективно прилагане на задължителния характер на предучилищната подготовка на децата две години преди постъпването им в училище: Проблеми и затруднения, свързани с практическото осъществяване на задължителния обхват на 5 и 6-годишните в детската градина; Подходи за съхранение на детето и детството като ценност; Ролята на детския учител за привличане децата и тяхната резултатна предучилищна подготовка; Управление на ресурсите за позитивна и привлекателна среда и др.
Като част от програмата бе заложена и педагогическа визита на зам. министъра Атанаска Тенева, областния управител инж. Венцислав Василев, неговият заместник Иван Даков, началника на РИО Галина Евденова и представителят на управителния съвет на АЕЦ Козлодуй Георги Божинов в ОДЗ "Единство, Творчество, Красота" -Враца.


 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM