Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ТЕРЕЗА АНГЕЛОВА СТАНА КМЕТ ЗА 1 ДЕН

На кметския стол във Враца днес седна Тереза Ангелова - ученичка в 12 "б" клас на СОУ "Козма Тричков". Заедно с нея в кметския кабинет за първи път влязоха още девет възпитаници на училищата "Васил Кънчов", "Козма Тричков" и Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство. Посещението бе в рамките на националната инициатива "Мениджър за един ден", която се провежда за 13 поредна година. Тази година в нея се включват 40 ученици от Враца, които ще опознаят отблизо работата в 11 институции и фирми в града. Сред организациите, които са домакини на младите мениджъри, за поредна година е Община Враца.

Всички участници бяха посрещнати в сградата на администрацията от секретаря Иван Жеков, който ги запозна със структурата и дейността на Общината.

Десетте ученици, които за ден ще станат част от екипа на общинската администрация, ще се запознаят с работата на заместник кметовете и отделните звена.

Те ще имат и четири конкретни задачи, свързани с управлението на общината и решаването на основните й проблеми, по които ще трябва да дадат конкретни идеи. Предложенията им ще бъдат разгледани от кметския екип.

Даниела Хитова

 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM