Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

РЕМОНТ И МОДЕРНИЗАЦИЯ НА СПОРТНА БАЗА

Баскетболен клуб "Ботев 2012" - гр. Враца подписа договор за Извършване на ремонт и модернизация на съществуващ спортен обект, собственост на Община Враца, и подмяна на спортни съоръжения в спортната база към Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство по спечелен проект "Ремонт и модернизация на спортна база за масов спорт в гр. Враца".
Общата стойност на проекта, който се осъществява с финансовата помощ на Министерството на младежта и спорта, възлиза на 100 832,76 лв.
Главна цел на проекта разработен от баскетболния клуб е развитието на масовия спорт чрез създаването на нови възможности за спорт и здравословен начин на живот за местната общност на гр. Враца. Чрез проекта ще бъде обновена, подобрена и модернизирана ползваната спортна база на баскетболен клуб "Ботев 2012" и ще се подобрят условията за развитие и утвърждаване на баскетбола в града.
Проекта ще бъде реализиран в рамките на 2014 г., като се очаква откриването на ремонтираната зала да бъде през месец септември.
В инициативния комитет, стоящ зад реализацията на проекта, дейно участие взе и инж.Николай Иванов - кмет на община Враца, на когото БК изказва своята благодарност и признателност за безкористната помощ и съпричастност към баскетболната кауза. 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM