Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРЕД СРЕЩАТА "БОТЕВ"- "ЧЕРНОМОРЕЦ"

"Ботев" - Враца гостува на "Черноморец"-Бургас в мач от осмия кръг на първенството в "А" професионална футболна група. Двубоят ще се играе в петък, 5 октомври, от 18.00 часа.
Антони Здравков е категоричен, че "Ботев"-Враца ще играе за победа срещу "Черноморец". "Готови сме да изиграем още един двубой на добро ниво. Надявам се на успех в Бургас", коментира наставникът на врачани. В състава няма наказани футболисти. Със здравословни проблеми е единствено нападателят Саша Анеф. Наставникът допълни, че освен напусналия Джузепе Пира ръководството на тима води преговори и с още няколко футболисти, с които евентуално да се раздели.
Ръководството на "Ботев" има готовност в тима да бъдат привлечени двама нови футболисти. "Първо трябва да прекратим взаимоотношенията си с тези състезатели, които са тук. Имаме желание да привлечем футболисти, които ни липсват - в атака и в средата на терена, тъй като в защита горе-долу сме окомплектовани", коментира Тони Здравков.
Все още няма решение по казуса с тримата футболисти на "Ботев" - Румен Рангелов, Тихомир Найденов и Светослав Валериев, които разтрогнаха договорите си по вина на клуба. До нова година тримата няма да могат да играят за"Ботев". Срещите до края на полусезона ще се играят с този състав, с който разполагаме, каза Здравков.
Отборът на "Ботев" тръгва за Бургас утре /4.10.2012 г./ в 8 часа.

Отборът на "Ботев"-Враца има нов кондиционен треньор - Ивайло Младенов. Европейският шампион на дълъг скок за мъже от Хелзинки 1994 година води подготовката на врачанския тим. "Иво Младенов е човек, добре познат на спортната общественост във Враца. Има опит и с футболните отбори, тъй като бе кондиционен треньор в "Локомотив"-Мездра, и "Бдин"-Видин. Младенов е човек, който ще помогне много за вдигане физическото ниво на отбора. Мисля, че привличането му в тима е положително", съобщи треньорът Антони Здравков.
 

 

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM