Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"ЗЛАТНО МЛЯКО"

Златното мляко е познато от векове и е отлично за укрепване на имунната система
Ако искате да подсилите имунната си система, да укрепите костите си, да облекчите артрита и изобщо - ако искате да сте здрави, алтернативната медицина препоръчва да си приготвите т. нар. златно мляко.
Това е древна индийска напитка, която гарантира здраве и дълголетие и дори има способността да топи раковите образувания.
Рецептата е много лесна и всеки може да си я приготви бързо и своевременно.
Създателите на рецептата казват, че всички съставки в нея са много полезни, проверени във времето и много лечебни.
Необходими са ви вода, прясно мляко, бадемово масло и куркума.
А ето и как се приготвя златното мляко. Наливате четвърт чаша вода в подходящ съд, към нея прибавяте 1/8 чаена лъжичка куркума, която трябва да е стрита на дребно, и варите около 8 минути. За куркумата отдавна се знае, че лекува рак, може да се намери във всички добре снабдени магазини и магазините за здравословни храни.
В отделен съд се налива 1 чаша мляко и 2 супени лъжици бадемово масло. Ако имате непоносимост към кравето мляко, можете да го замените с козе или със соево. Млякото трябва да заври също. След това двете отвари се смесват на едно място и се бърка енергично, докато се получи течност със златист цвят. За да подсладите сместа, можете да добавите лъжица мед или кафява захар. Златното мляко се изпива, докато е още топло.
*Пие се 3 месеца по един път дневно.
Според легендите сместа укрепва имунната система, костите, ставите и гръбначния стълб.
Златното мляко помага също при артрит, действа благоприятно на женските репродуктивни органи, заздравява съня и прогонва депресията и умората.

 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM