Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЦА ОТНОВО ЩЕ УЧАСТВА
В ИЗЛОЖЕНИЕТО "ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО"

Община Враца ще участва със свои щанд в 31-то издание на Международната туристическа борса "Ваканция & Спа Експо", която ще се проведе от 13 до 15 февруари в София. Врачанският щанд с площ от 18 кв.м ще бъде разположен в зала 3 на "Интер Експо Център" в столицата . Визията и дизайнът на щанда са нетрадиционни, предназначени да рекламират природните красоти на Врачанския Балкан и пещера "Леденика". Щандът е дело на младите творци от Дом на творчеството "Дух и материя".
Тази година акцентът във врачанското участие е представянето на възможностите за планински, пешеходен, ски, екстремен и алтернативен туризъм. Ще бъдат представени туристически пакети по проекта "Враца - врата към древността". Участие ще вземат Община Враца, Дирекция на ПП "Врачански балкан", ОП "Спорт и туризъм", Регионален исторически музей, Ски писта "Пършевица", Атракционен парк "Приказката", Танцов състав "Хемус". Община Враца е подготвила специална програма по дни, включваща представяне на експозицията на Регионалния исторически музей "Каменна дъга" /колекция от камъни и минерали/, пещерата "Леденика", work shop и прилепно моделиране, пещерното богатство, екопътеките и биоразнообразието на Врачанския балкан, представяне на атракционен парк "Приказката" и 3D mapping по проекта "Враца- врата към древността". Присъстващите могат да опитат традиционни хлябове, баници и вина от Врачанско. Участието в туристическата борса е финансирано по проекта "Враца - врата към древността".

Даниела Хитова

 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM