Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРЕМЕННА КОМИСИЯ ЩЕ ПРОВЕРИ
ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТА ЗА ЛЕДЕНИКА

Временна комисия на общинския съвет ще провери изпълнението на проекта "Развитие на устойчив туризъм в Община Враца. Леденика - туризъм без сезони", решиха съветниците на 28 януари. Предложението бе направено от председателя на местния парламент Малина Николова. "След многобройни подадени сигнали на електронната поща на Общински съвет - Враца във връзка с некачественото изпълнение и несъответствията в одобреното проектно предложение, заданията в обществените поръчки, договорите с изпълнителите и извършените до момента строително-монтажни работи и доставки на оборудване по Проект "Развитие на устойчив туризъм в Община Враца. Леденика - туризъм без сезони" е наложително и неотложно да настоявам за пълна и достоверна информация от страна на възложителя по проекта - кмета на Община Враца", заяви Николова.
Общинският съвет - Враца одобри състава на временна комисия с председател Малина Николова и членове Пламен Кръстев, инж. Борислав Стоев, Цветелина Дамяновска, Васил Драганов, д-р Антонио Георгиев, Златка Карамелска, Валери Стаменов, Милица Кирилова, инж. Лъчезар Генов и Красимир Ангелов.
Комисията трябва да анализира изпълнението на сключените договори на всички обществени поръчки, обявени и проведени по проекта за Леденика, както и да изготви Доклад за резултатите от проверката, който да бъде внесен за разглеждане и обсъждане на следващо заседание на местния парламент.
 
 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM