Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ФУТБОЛИСТИТЕ НА "БОТЕВ"
СЕ ГОТВЯТ ЗА ПРОЛЕТНИЯ ПОЛУСЕЗОН

Централният защитник Симеон Иванов започна подготовка с отбора на "Ботев"-Враца. 24-годишният футболист за последно е играл в тима на "Витоша"-Бистрица. Бранителят е юноша на столичния "Левски". Играл е още в отборите на "Райо Валекано"-Испания, "Академик"-София, "Любимец". "Със сигурност на Симеон Иванов ще му бъде предложен договор и го считам за сигурно ново попълнение в отбора", коментира треньорът Бойко Величков. Той уточни, чe халфът Владислав Романов на 90% също е футболист на врачанския тим. "Романов тренира с отбора и ако не получи сериозна оферта от чужбина остава при нас", допълни Величков. Наставникът съобщи, че метеорологичните условия във Враца не позволяват да се тренира на нормални терени. "Сега наблягаме на емоцията в тренировките и на сила на краката. Въпреки лошите атмосферни условия ще продължим да се готвим сериозно за пролетния полусезон", коментира треньорът.
Величков съобщи, че на този етап няма да има промени в предварително планираните контролни срещи. На 2 февруари врачани играят с тима на "Локомотив"-София. На 5-ти с "Луковит", а на 9-ти и 15-ти февруари съответно срещу "Видима-Раковски" и "Спартак"-Плевен.
 
 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM