Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ЗАПОЧВА СТРОИТЕЛСТВО ПО НОВ ПРОЕКТ

Паркинги и пешеходен подход при новостроящия се храм "Св. Мина" във Враца ще бъдат изградени по нов проект, спечелен от Община Враца. Финансирането е по проекта "Красива България". Общата му стойност е 175 754 лв., като финансовият принос на Община Враца е за 87 877 лв. След проведен конкурс, за изпълнител на обекта е избран "Пътремонт" ООД - Враца. Стойността на ремонтните дейности съгласно сключения договор възлиза на 139 139.56 лв. с включен ДДС. Строително-ремонтните дейности включват цялостното оформяне на пространството, което се намира западно от православния храм в жк "Дъбника". Ще бъде изграден паркинг за автомобили, оформени тротоари, пешеходен подход към храма с кътове за отдих, ще се изгради парково осветление.
Срокът за изпълнението на строително-ремонтните работи е 40 календарни дни.
На 29 септември приключи и бе приет без забележки другият проект по "Красива България", спечелен от Община Враца - за санирането на СОУ "Никола Войводов". Строително-монтажните работи там включваха изолация на фасадните стени на всички корпуси на училището, почистване на мозаечния цокъл и ремонт на ламаринената обшивка на покрива. Стойността на проекта бе 298 423 лв., като от тях делът на Общината е 198 959 лв. Ремонтът бе извършен от фирма "Ситистрой - 2000" ООД - Враца. Стойността на строително-ремонтните дейности е 240 295 лв. 

 

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM