Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЦА КАНДИДАТСТВА С ЧЕТИРИ ПРОЕКТА
ПО "КРАСИВА БЪЛГАРИЯ"

Община Враца е готова с предложенията, с които ще кандидатства по проекта "Красива България" през тази година - това съобщи кметът инж. Николай Иванов. Предвиден е ремонт на детски и спортни площадки в жк "Самуил", което включва обновяване на паркова зона, ремонт и оборудване на детски площадки, реконструкция и оборудване на игрище за мини-футбол с изкуствена трева, игрище за баскетбол и обособяване на зона за тенис на маса.
Проектът е на обща стойност 168 421 лв., като от тях съфинансирането от Община Враца ще е над 84 000 лева.
Вторият проект е за изграждането на многофункционална зала с приемни и помощни помещения в с. Власатица. Проектната стойност на този обект е126 315 лв., а средствата, с които Община Враца ще съфинансира са 63 157 лв. С финансиране по проекта "Красива България" ще се потърсят средства и за ремонта на детска площадка в кв.72, ул. "Борис Коцев" във Враца. Освен ремонтът и цялостното оборудване на площадката, е предвиден монтаж на нови пейки, обновяване на парковото пространство и ново осветление. Проектът е на стойност почти 38 000 лева, като от тях Общината ще съфинансира с 18 947 лв. Четвъртият проект, с който Община Враца ще кандидатства, е за изграждане и оборудване на детска площадка в жк "Подбалканска". Към площадката е предвиден и достъп от двете сграни по пешеходки алеи. Стойност на проекта е 45 263 лв., а съфинасирането от Община Враца - 22 631 лв.
 
 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM