Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

НОЩ НА ПРИЛЕПИТЕ

С разнообразни образователни игри, прилепна гимнастика и викторина беше отбелязана Международната нощ на прилепите във Враца. Ученици от 3 и 4 клас от Начално училище "Иванчо Младенов" направиха интересна презентация за живота на прилепите и тяхната роля в природата. Активно участие в подготовката и ръководенето на занятията в работните ателиета взеха доброволци от Спортно туристически клуб "Вратцата" и Еко клуб "Зелено Бъдеще".

С тяхна помощ всички желаещи - деца и възрастни имаха възможност да си направят прилепно оригами, прилепче от пластилин и да се запознаят с различните прилепни местообитания. За по-любознателните имаше разнообразни информационни листовки и материали за живота на прилепите.

В края на тържеството, всички деца, които правилно бяха попълнили своите анкети, участваха в томбола с награди, осигурени от РИОСВ Враца и Читалище Развитие.
Международната нощ на прилепите се провежда за трета поредна година в гр. Враца по инициатива на Дирекция на ПП "Врачански Балкан"
 

 

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM