Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБЩИНАТА ПОДПИСА ДОГОВОР
ЗА ПО-КАЧЕСТВЕНОТО ПОЧИСТВАНЕ НА ВРАЦА

Нов договор за сметосъбиране и сметоизвозване на битовите отпадъци бе подписан между Община Враца и "БКС - Враца" ЕООД. Различното в него са новите графици на работа, според които сметоизвозването от контейнерите за общо ползване ще става ежедневно във всички райони на града. Досега почистването бе шест дни в седмицата. Одобрени са маршрутно-часови графици, в които детайлно е направено разпределение за събирането и транспортирането на отпадъците от различните квартали. Сформиран е и нов екип от "БКС - Враца", който ще е ангажиран основно с почистването на площадките около контейнерите за отпадъци. "С подписването на този договор искаме да променим качеството на почистването на града. За нас е важно да предоставяме на гражданите една по-добра услуга, при запазване на данъците на досегашното ниво. Ангажирамe се да следим стриктно за това комуналното дружество да спазва всички клаузи на договора" - коментира кметът инж. Николай Иванов.
Новият договор предвижда също в срок до 2 месеца да бъдат ремонтирани всички повредени контейнери в общината, а при появата на нови нередности те да бъдат остранявани до три дни. За забелязани повредени или препълнени контейнери за смет гражданите могат да подават сигнали в Община Враца на тел.: 092/62-25-86 или на 092/64-54-31 в "БКС - Враца" ЕООД.

Даниела Хитова
 
 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM